ÉPÍTMÉNYEK FELELŐS MŰSZAKI VEZETÉSE - Endtech

Tartalomhoz ugrás

FELELŐS MŰSZAKI VEZETÉS

Az építkezések mindegyikén kötelező felelős műszaki vezetőt alkalmazni. Ő az aki felelősséget vállal azért  hogy a ház a terveknek megfelelően épült meg, továbbá az építés során a vonatkozó jogszabályokat és rendeleteket betartják, betartották.
Az építkezés során  a felelős műszaki vezető nyilatkozik a fentiek meglétéről és ez alapján adja ki az önkormányzat a használatbavételi engedélyt.
Ha még nem talált az építkezésére felelős műszaki vezetőt, keressen elérhetőségeinken és adunk ajánlatot Önnek.
Rendszeres heti egyszeri konzultációval általában havi 50-70.000 Ft összegért szoktunk vállalni munkát, Ha Önnek rendszeresebb konzultációra van szüksége, szívesen adunk egyedi ajánlatot Önnek

Általában 50-70 ezer forintért szoktunk vállalni családi házakat, amennyiben nincsen szüksége külön szaktanácsadásra.
Igény esetén költség csökkentő javaslatokat is tudunk tenni akár a vállalkozói árak lenyomásával, akár kedvező projekt árak elérésével az építőanyag kereskedők között. Mivel mi több építkezésre is szerzünk be anyagot, a kereskedőknél nagyobb kedvezményeket tudunk elérni mint az aki csak egy házat szeretne felépíteni. Budapesten és környékén több kereskedővel is folyamatos kapcsolatban vagyunk.
Amennyiben nem talált minden szakmára vállalkozót, tudunk ajánlani Önnek egyet. Az általunk ajánlott vállalkozók mindegyike kiváló minőségben dolgozik átlagos piaci árakon.
Ha Ön kívánja kiválasztani a vállalkozókat azt javasoljuk, hogy kérjen legalább 4-5 ajánlatot, a legolcsóbbat és a legdrágábbat dobja ki és a maradék két vállalkozóval tárgyaljon tovább. Ha egy vállalkozó 15 vagy nagyobb százalékkal olcsóbb a többieknél ne válassza őt bármily csábító, mert utólag megbánhatja. Folyamatosan a legolcsóbb vállalkozók kiválasztása előbb utóbb problémát fog okozni (rossz minőség, menet közben csődbe megy, lassú munkavégzés, ellopja az anyagot, átgondolatlan munkavégzés).
A fenti problémák menedzselését is át  tudjuk venni Öntől ha kéri.

Copyright: 2018 . Design and Developed by busaidesign.hu
Vissza a tartalomhoz