ÉPÍTMÉNYEK MŰSZAKI ELLENŐRZÉSE - Endtech

Tartalomhoz ugrás
ÉPÍTMÉNYEK MŰSZAKI ELLENŐRZÉSE
Műszaki ellenőr, ellenőrzés
Fő tevékenységeink az építőipart támogató háttér tevékenységek mindegyikét lefedik. Ezzel minden feltételét megteremtjük egy sikeres kivitelezésnek Megrendelőink számára.

Műszaki ellenőrzés : A hatályos jogszabályok szerint bármilyen építkezéshez ahol több szakma (több vállalkozó) is képviseli magát kötelező a tulajdonosnak műszaki ellenőrt alkalmaznia. Ezt legtöbben egy újabb kötelező pénzkidobásnak tekintik, de egy jó műszaki ellenőr többszörösen is megkeresi a pénzét

A műszaki ellenőr feladata: A műszaki ellenőr mindig megrendelőt képviseli és az ő érdekeit tartja szem előtt, és figyel a tervben meghatározott műszaki tartalom betartására. Javaslatot tesz olcsóbb azonos minőségű anyagok kiváltására, jobb vagy olcsóbb műszaki megoldások alkalmazására. Egy jó műszaki ellenőr többszörösen is "megkeresi az bérét".
Nálunk a műszaki ellenőrzési díja egy alapdíjból ,és sikeres bizonyítható költségcsökkentés esetén sikerdíjból szokott állni.
Műszaki ellenőrzés
Műszaki ellenőr árak:
Általában két részre osztjuk a műszaki ellenőrzéseket:
1. Van aki valóban csak azért keres minket hogy a törvényi előírásoknak megfeleljen és nincs szüksége olyan mélyreható elemzésekre amit mi általában kínálunk. Ebben az esetben az ár egyszeri 95.000 Ft (alanyi ÁFA mentes)  amit szerződésben is rögzítünk, amit fel lehet tölteni az e-naplóba. Ezt a megoldást csak azoknak javasoljuk akinek saját szakember segít az építkezés folyamán, és biztosan tudja hogy nincs szüksége a rendszeres jelenlétünkre
Amennyiben Ön is úgy látja hogy tudunk segíteni Önnek akkor általában a díj családi házaknál a beruházás 1,8 %-a + sikerdíj, ami nagyságrendileg havi 60-80.000 Ft szokott lenni az építkezés időtartama alatt. Ez heti egyszeri helyszíni konzultációt és néhány órás irodai háttérmunkát jelent. 25 millió feletti beruházás esetén kérjen egyedi ajánlatot!
A sikerdíj a bizonyítható költségcsökkentés 15 %-a.

Felelős műszaki vezetés: Szakembergárdánk vállalja komplett kivitelezések felelős műszaki vezetését vagy műszaki ellenőrzését, építész, gépész és elektromos területen.
A felelős műszaki vezető minden engedélyes építkezésen kötelező, ő az a személy aki vállalja a felelősséget, hogy az építés a tervnek megfelelően, műszakilag a szabványoknak megfelelően történik. Az építkezés végén nyilatkoznia kell a használatbavételi eljárásnál erről. Ő az aki bejegyzést tehet az építési naplóba, és aki a baleset megelőzésért és környezetvédelemért is felelős.
Ennek a díja a konzultációk számától és az épület összetettségétől függ.
Magyarország:
Országosan is vállalunk munkákat, de ezt lényegesen behatárolja a távolság.
Műszaki ellenőrzés

Copyright: 2018 . Design and Developed by busaidesign.hu
Vissza a tartalomhoz